AirLive IoT Smart Home kit v prodeji

AirLive před nedávnem představil novou rodinu Smart Life produktů, s jejichž pomocí nejenže zabezpečíte svou domácnost, ale navíc můžete řadu činností automatizovat. Nyní přichází na český a slovenský trh s výhodnou sadou, která se může stát vstupenkou do světa chytrého bydlení za přijatelnou cenu.

AirLive svůj balíček s označením IoT Smart Life Package A nabízí za doporučenou koncovou cenu 4630 Kč bez DPH. Součástí tohoto balíčku je centrální jednotka, senzor 3v1, senzor PIR Motion a chytrá zásuvka (Smart Plug).



Výhodou AirLive Smart Life produktů pro chytrou domácnost není jen možnost centrální správy z jediného zařízení, ale i to, že do již existující sítě můžete přidávat více Smart Life produktů, díky použití Z-Wave technologie, která je navíc zajištěná 128bitovým šifrováním. Takže je skutečně bezpečná.  

Centrální AirLive Z-Wave Plus brána má zabudované 802.11n wi-fi stejně jako RJ-45 síťové připojení. Brána je vybavena sirénou se 6 zvuky, která může být spuštěna aktivováním jakéhokoliv AirLive Smart Life senzoru k ní připojeného. Běžné alarmy často nemají wi-fi připojení nebo RJ-45 rozhraní. Proto je těžké a někdy až nemožné je integrovat do stávající domácí sítě.

Správa brány a všech připojených Z-Wave Plus senzorů je řízena pomocí mobilní aplikace z chytrých telefonů nebo tabletů se systémem Android nebo iOS. Aplikace AirLive Smart Life může kontrolovat až 8 bran najednou a to ve srovnání s alarmy, které často potřebují různé aplikace nebo plnou kontrolu ani nenabízejí. Pomocí AirLive Smart Life aplikace může mít k centrální bráně přístup vícero uživatelů a dostávat od ní zprávy (rodinná péče).

S AirLive Smart Life aplikací je možné automatizovat a zabezpečit celý dům. Například připojením pohybového PIR senzoru nebo senzoru 3v1 v kombinaci s chytrou zásuvkou. Všechno je možné velmi snadno nastavit jako scénu nebo makro nebo obě varianty najednou. Veškeré AirLive senzory pohání standardní baterie, ale díky energeticky nenáročné technologii Z-Wave je dlouhá životnost baterií zaručena.

Scéna nebo makro můžou vypadat například takto: při aktivaci PIR senzoru se pošle zpráva do mobilu, ale zároveň se rozsvítí světlo. Toto stejné světlo se může zapnout po aktivaci světelného senzoru, když se setmí. AirLive Smart Life zařízení a aplikace nabízejí hodně možností a různých kombinací. Chytrá zásuvka slouží zároveň jako zesilovač signálu Z-Wave, používá MESH technologii a zároveň měří spotřebu elektrické energie. Toto běžné alarmy neumí.


Dalšími výhodami AirLive Smart Life je využití jednoho z hlavních standardů v IoT
(Z-Wave technologie). To znamená, že do sítě můžete zařadit až 232 zařízení od různých výrobců (u některých je nutná integrace). Běžné alarmy využívají svůj vlastní systém omezující počet připojitelných zařízení a neumožňují připojit zařízení od jiných výrobců.
Do AirLive Smart Life sítě můžete zařadit také IP kamery, například wifi kameru Smart Cube 300W 3MP. Live stream z kamery můžete zařadit do Smart Life aplikace. Do jedné aplikace můžete připojit až čtyři kamery Smart Cube. Když používáte běžný alarm a jeho aplikaci, můžete například přidat jen jednu kameru nebo je potřeba dalších aplikací, abyste viděli více kamer. Nemáte tedy centrální správu na jednom místě.

Shrnutí funkcí:
  •         Technologie Z-wave Plus podporuje síťové pokrytí až do 40 m v otevřeném prostoru s nižní spotřebou.
  •          Centrální jednotka Z-wave s wifi připojením 802. 11n a vestavěnou sirénou se 6 zvuky.
  •          Senzor 3v1 včetně senzoru dveří, teploty a světla.
  •          Senzor PIR Motion s nastavitelným magnetickým upevněním.
  •          Zásuvka Smart Plug s funkcí kontroly On/Off a monitoringem spotřeby energie.
  •          Zásuvka Smart Plug funguje automaticky jako zesilovač Z-wave.
  •          Možnost zařadit 3MP bezdrátové kamery SmartCube s vestavěným PIR a nočním viděním.
  •          Podpora nahrávána na SD kartu u SmartCube 300W (v případě začlenění kamery SC 300W)).
  •          Podpora technologie P2P v centrální jednotce Z-wave a SmartCube 300W pro snadnou instalaci.
  •          Plug and Play: všechny přidružené senzory jsou předpárovány s centrální jednotkou.
  •          Lze rozšířit o více senzorů nebo Smart Plug.

Podrobnější informace najdete na: www.airlive.com , www.airlivesecurity.com

Komentáře

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti