Nejnovější řešení bezpečného připojení pro podnikové sítě AirLive Ring Managed switche

S nástupem průmyslového internetu věcí (Industrial IoT) potřebují podniky do svých sítí a k internetu připojit stále více zařízení, aby mohli efektivněji řídit své činnosti. Vysoce spolehlivá řešení průmyslových switchu AirLive umožnila systémovým integrátorům stavět průmyslové monitorovací systémy, které výrazně snižují náklady a zvyšují efektivitu řízení podnikových sítí.

Nejnovější řešení AirLive Ring Managed switch umožňuje systémovým integrátorům navrhovat sítě v kruhové architektuře. Běžné switche by se při kruhovém zapojení dostali do smyčky, ale řešení AirLive díky tomuto zapojení nabízí síťovou redundanci. Co v konečném důsledku může pozitivně ovlivnit celé řízení sítě.




AirLive Ring Managed switche můžete řídit přes webové rozhraní, SNMP, Telnet nebo pomocí konzole. Switche také podporují SNMP Private MIB a CLI příkazy. Takže je může řídit nebo spravovat téměř každý automatizovaný systém dodávaný integrátorem.
Zároveň se jedná o PoE switche. PoE se stává velice populární technologií pro dohledová řešení a automatizované kontrolní systémy nebo pro osvětlení. S vysokou účinností a spolehlivostí mohou nové switche AirLive dodávat stabilní napájení a datové připojení pro vaši společnost nebo kancelářskou budovu.


Jejich konstrukce jim umožňuje pracovat i v náročném prostředí (-40° C – 75° C). Proto jsou ideální pro aplikace, které v extrémních podmínkách potřebují stabilní síťové připojení a napájení, jako například dohledové systémy na parkovištích. Řada AirLive Ring Managed switchů zahrnuje tři modely, které podporují gigabitové připojení s možností připojení optiky. 


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti