AirLive PoE switche pro náročné aplikace

Aplikace využívající pro své řízení PoE zařízení nabývají na popularitě. Tyto systémy můžete aplikovat v domácnostech, hotelech nebo dokonce i pro velké průmyslové aplikace, jakou jsou například moderní parkovací domy nebo ostraha objektů.



Pomocí AirLive PoE switchů a PoE zařízení (například IP kamery, různé senzory) můžete postavit jakýkoliv systém bez nutnosti složitého řešení napájení. Zároveň se tento systém lépe řídí a spravuje oproti tradičně napájeným systémům. Optické porty v AirLive PoE switchích umožňují systémovým integrátorům postavit IP systém i ve velké vzdálenosti od kontrolní místnosti, což ulehčuje budování těchto systémů v odlehlých oblastech nebo v náročných povětrnostních podmínkách.



AirLive PoE switche dokážou napájet zařízení až do 30 W – například video interkom. Pro maximální stabilitu napájení celého systému jsou vybaveny velice kvalitním redundantním zdrojem. AirLive Web Smart nebo L2+PoE switche navíc umožňují uživatelům nastavit VLAN síť pro oddělení běžné datové komunikace
od přístupového bodu a řídicího systému pro zvýšení bezpečnosti.


Když se vaše aplikace nachází v náročném prostředí, jako je například parkoviště na Blízkém východě, určitě oceníte služby AirLive PoE switchů, které dokážou pracovat v extrémních tepelných podmínkách od -40° C do +70° C. 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti