Nová série AirLive Topology POE Gigabit switchů

Vytvořena speciálně pro IP dohledové aplikace

IP dohled je pro mnohé společnosti kritickou aktivitou, která si vyžaduje nepřetržitý
a spolehlivý provoz 24 hodin denně, 365 dní v roce. Abyste dosáhli těchto parametrů, potřebujete víc než jen solidní kamery. Spolehlivé fungování kamer popravdě závisí ve velké míře na jejich napájení. Potřebujete POE switch, který bude poskytovat dostatečné a spolehlivé napájení. Ale toto je pouze začátek. Potřebujete POE switch, který je navržen speciálně pro aplikaci v IP dohledových systémech. Řešením je nová série AirLive Topology POE Gigabit switchů. Série obsahuje tři zařízení – POE-GSH2624-370, POE-GSH1816R-250 a POE-GSH1008R-120.


Automatická topologie sítě pomáhá odhalit poruchy
Jak roste vaše síť IP kamer, stává se náročnější na odhalování poruch a závad.  AirLive device management switch je proto vybaven funkcí automatické topologie sítě, která vám na požádání vytvoří přehledný diagram vaší IP sítě. Lehce pak zjistíte, jak jsou kamery propojeny, a také to následně zjednoduší odstraňování problémů.

Grafické zobrazení polohy sítě
Je náročné řídit a spravovat síť IP kamer, pokud nevíte, kde přesně se nachází. Proto AirLive do svých switchů zabudoval i funkci elektronické mapy. Můžete si tak načíst plán budovy a zaznamenat, kde přesně se kamery v budově nachází. Navíc můžete mapu sítě propojit i s mapami Google pro jednoduchou orientaci při rozsáhlejších instalacích ve městě nebo i státě.



Funkce ONVIF Live
AirLive přidal do nových switchů také funkci pro kamery, které podporují standard ONVIF. Takže nezáleží na tom, jestli si právě prohlížíte plán budovy, topologický diagram sítě nebo mapy Google. Vždy totiž víte, kterou kameru kontrolujete,
a můžete se podívat přímo na živý přenos.

Funkce PoE Device Guard
Stává se, že IP kamera selže, zrovna když se to hodí nejméně a vy tak přijdete například o velice důležité důkazy. Aby se tomu předešlo, vyvinul AirLive funkci Device Guard, která se stará o stav vašich IP kamer a automaticky ji restartuje v případe selhání nebo výpadku.

„Nová generace inteligentních Topology POE switchů představuje špičkové vybavení pro výrobce a prodejce CCTV systémů a pro společnosti, které chtějí své zabezpečení pomocí IP kamer řídit efektivně,“ řekla o nové sérii switchů Beesha Lin, ředitelka AirLive.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti