Dostaňte své přístupové body pod kontrolu

Bez bezdrátové wifi sítě si dnes neumíme představit ani domácnost, natož firmu. Ale zatímco dům či byt obvykle pokryjeme jediným přístupovým bodem, u rozsáhlejších prostor může jít jejich počet do desítek. To pochopitelně zvyšuje nároky i náklady na správu, stejně jako riziko nějaké chyby. Výrazné zjednodušení práce pro administrátory může znamenat nový topologický PoE přepínač
od společnosti AirLive. 

Čtyřiadvacetiportový gigabitový přepínač dokáže napájet připojená zařízení
prostřednictvím Ethernet portu. To jej přímo předurčuje k využití právě u takových koncových zařízení, jako jsou bezdrátové přístupové body anebo IP kamery, které bývají často umístěny
na vzdálených či těžko přístupných místech, kde by zajištění napájení představovalo problém. Přitom je schopen poskytnout výkon až 370 wattů. Přepínač navíc přináší automatické ohlašování problémů, tvorbu map a více intuitivnosti do správy celé sítě.

PoE přepínač s managementem (POEGSH2624370) je schopen díky zabudované automatické funkci topologického diagramu identifikovat všechna síťová zařízení v lokální síti a vykreslit diagram celé sítě pro co nejjednodušší správu. Pomáhá monitorovat všechna PoE síťová zařízení, jako jsou IP kamery nebo přístupové body.

V případě jejich výpadku je umí automaticky restartovat a obnovit jejich fungování, což šetří náklady na čas techniků a správců. Nový model podporuje funkce grafického zobrazení sítě, jako je topologický pohled náhled po poschodích (Emap).

Více si přečtěte na:


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti