AirLive představuje unikátní venkovní produkt AirMax 4GW

Zařízení, které poskytuje bezdrátové sítě Wi-Fi pomocí technologie LTE 4G, který bude pracovat v náročných prostředích, kde není možné realizovat často drahé kabelové sítě.


Toto zařízení obsahuje vestavěný modul pro 4G síť a také poskytuje zpětnou kompatibilitu s technologií UMTS / HSPA +.  Je to vhodné řešení, které bude fungovat v oblastech, kde je pokrytí signálem sítě čtvrté generace zatím nedostatečné.  Účinnost a rychlost jsou hlavní přednosti zařízení AirMax 4GW.   Zařízení je vybaveno portem Gigabit LAN, který umožňuje distribuci rychlého internetu nebo připojení dalších zařízení jako jsou například IP kamery. AirMax 4GW  se velmi dobře hodí jako hotspot v oblastech, kde je obtížné využít pevné infrastruktury, jako jsou například odlehlé vesnice, kempy, parky nebo rekreační oblasti.
Airmax 4GW je možno nainstalovat kamkoli, kde je potřeba připojení k Internetu s 4G LTE nebo 3G UMTS. Toto zařízení má jak anténu k příjmu 4G/3G signálu, tak anténu k distribuci Wifi a to 7dBi MIMO anténu.
V zájmu zajištění stability sítě je AirMax 4GW je vybavena dvěma SIM sloty.  Toto řešení umožňuje uživatelům připojit se dvěma sítěmi.  Při selhání připojení k jedné síti se zařízení atumaticky přepne do jiné sítě, aniž by byl přerušen signál nebo došlo ke zpoždění.
AirMax 4GW také podporuje virtuální privátní sítě (VPN), který uživatelům umožní vytvořit zabezpečené síťové připojení pro data a / nebo video streaming na velké vzdálenosti.  To nejen eliminuje potřebu drahých pronajatých okruhů, ale umožňuje organizacím zvýšit přístup k partnerům v podnikové síti, to vše při zachování bezpečnosti dat.
V této souvislosti lze také připojit k zařízení IP kamery a další síťové prvky přes LAN port. Navíc má i POE port, který umožní přenos elektřiny do periferních zařízení jako jsou bezdrátové přístupové body, IP kamery, VOIP telefony atd.
Další funkce usnadňují vzdáleně spravovat produkt.  Uživatel tak může učinit pomocí standardního TR-069, SNMP, Telnet, webové rozhraní nebo SMS.  Například tím, že přes SMS AirMax 4GW pošle alarm při změně IP adresy, odstranění SIM karty nebo restartování.
Toto zařízení je primárně určeno pro poskytovatele internetu, kteří ocení jeho mobilitu a nízké náklady v porovnání s jinými řešeními.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti