Airlive představuje novou kameru s nočním viděním a inteligentní analýzou videa BU-3026-IVS


AirLive, jedna z nejpokročilejších světových značek zabezpečovacích a komunikačních zařízení, uvedla na trh venkovní model AirLive BU-326-IVS s nočním viděním a inteligentní analýzou videa. Airlive BU-3026-IVS IP kamera je nejnovější tubusovou kamerou (bullet) s vestavěným 3 Megapixelovým CMOS senzorem a čočkou s širokým záběrem. Tato kamera nabízí vynikající kvalitu obrazu a zabezpečení velkého prostoru. Je vhodná pro venkovní prostory díky svému počasí odolnému krytu dle standard IP66. Navíc je chráněna proti vandalům a dokáže při pokusu o zneškodnění poslat alarm na mobilní zařízení. K tomu všemu tato kamera pracuje ve dne, ale taé  v noci, kdy  díky infračervenéme LED přísvitu a ICR filtru vidí na vzdálenost až 25metrů.  HD rozlišení nabízí při 25ti snímcích za sekundu a rozlišení 1080 Pix. pri 30ti snímcích za sekundu. Ultra širokoúhlá čočka 2,6mm zabere mnohem širší území než běžně dostupné kamery.

 


Kromě zmíněné odolnosti počasí kamera AirLive BU-3026-IVS disponuje krytem odolným proti zamlžení. Samozřejmostí je MicroSD slot, takže kamera může nahrávat lokálně bez počítače nebo nahrávacího zařízení. Všechny tyto vlastnosti snižují celkové náklady na zabezpečení. Nyní se dostáváme k Inteligentní analýze videa (IVS), kterou tato kamera disponuje.

Jedná se o funkce Rozeznávání tváří, kdy kamera pozná danou osobu a vpustí do objektu pouze osoby z databáze. Kamera umí za pár vteřin rozeznat obličej a navíc klidně otevřít autorizovaným osobám dveře atd. Funkce e-Fence je neviditelnou ohradou (oplocením).  Je to velmi jednoduché a pohodlné řešení zabezpečení pozemku. Pokud někdo vkročí na pozemek, kamera pošle alarm nebo email okamžitě.

Další zajímavou funkcí je iMotion (iPohyb) funkce nabízí možnost 4 hlídaných zón, kde můžete hlídat objekty (např.obrazy). Je to vice přesné než normální detekce pohybu. Tato funkce iMotion může hlídat jak objekty, tak lidi nebo auta. Další z užitečných funkcní IVS je také Počítání objektů jako jsou auta, kolemjdoucí lidé nebo jakékoli jiné objekty.  Nadefinujete si počet objektů a kamera vám zašle různá upozornění dle vašich potřeb.  Také jsou tato data uložena pro další potřebu analýzy. Funkce Trip Zone je podobná funkce jako e-Fence, ale je pokročilejší a můžete si nastavit, co může objekt v daném prostoru dělat. V případě překročení nastavené TripZone detekuje jaký alarm vyhlásí, můžete si tuto zónu přesně nastavit jak objektem, tak časem atd.

 

Více informací o tomto modelu naleznete zde:


 

 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti