Realizace Airlive kamerového systému v továrně v Chile


V loňském roce AirLive v Latinské Americe  realizovala zavedení monitorovacího systému pro sledování a řízení společnosti Serlac Chile.



 

Cílem bylo rozšíření IP kamerového dohledu, aby bylo možno lépe kontrolovat majetek, vybavení a personál ve třech různých pobočkách v chilských městech Llanquihue, Osorno a Puerto Varas . Podle projektových manažerů bylo jedním z problémů zajistit účinný sběr nahrávek z oblastí, na něž se vztahují kontroly. Nakonec realizovaný systém od společnosti Airlive vyřešil tento problém a video streaming běží optimálně .



 V tomto realizovaném systému je nainstalováno 16kamer Airlive, 2x nahrávací video rekordér Airlive NVR8  a  PoE přepínače. Systém sledování je realizován ve vnitrofiremní síti a je na všech třech místech monitorování.


Živý náhled z tohoto typu kamer je k dispozici zde:




Výsledky byly velmi dobré. AirLive IP kamera POE - 280HD a OD - 2025HD je ideální pro sledování ve dne i v noci . Podle manažerů společnosti a integrátora projektu, má monitorovací systém  pozitivní vliv na bezpečnost provozu, chrání všechny kritické body, výrobní zařízení i personál.


                                               

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti