Pozor, poslední kamery OD-2025HD-W jsou k dispozici tento model končí !

Vaše oblíbené kamery OD-2025HD-W budou brzy nahrazeny novým modelem, takže pokud jste si na tento model zvykli.



Venkovní IP kamera s krytím dle standardu IP-66 pro odolnost proti vodě, snímač 2Mpx, rychlost snímání FullHD až 30sn./s, přísvit 24x IR LED s dosahem 25m, vstup pro externí mikrofon, 2-way audio, line-out, vstup a výstup pro alarm, ONVIF kompatibilní, ethernetové rozhraní (RJ-45), PoE IEEE 802.3af, detekce pohybu.
IP kamera Airlive OD-2025HD je určena pro připojení k Ethernetovému rozhraní LAN s podporou rychlostí 10/100 Mbps a možností napájení pomocí PoE IEEE 802.3af. Poskytuje kvalitní obraz ve vysokém FullHD rozlišení (1920 x 1080) díky snímači 2Mpx a frekvence může dosahovat až 30 snímků za vteřinu pro všechna podporovaná rozlišení. Snímání je možné ve formátu H.264, MPEG4 a Motion JPEG s možností souběžného streamování formátů. Pro kvalitní záznam i za tmy je vybavena přísvitem 24x IR LED s dosahem až 25 metrů.
Kamera podporuje také dvoucestné audio a za tímto účelem je vybavena konektorem pro externí mikrofon a line-out audio výstupem. Samozřejmě kromě živého přenosu poskytuje, díky schopnosti detekce pohybu, upozornění odesláním zprávy pomocí např. e-mailu nebo ukládání na FTP server a nečiní jí problém ani streamování na mobilní telefon. Kromě toho je také vybavena vstupem a výstupem pro alarm. Kameru je možné napájet z externího adaptéru nebo již zmíněným PoE IEEE 802.3af.
Rozměry kamery jsou 97 x 86 x 81 mm.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti