Obrovský AirLive IP kamerový systém v hotelovém komplexu ve Venezuele



Velký resort Eco Inn Plaza Meru Venezuela se nachází v Ciudad Guayana,  kde se rozhodli implementovat  kamerový systém s cílem zabezpečít svůj hotelový komplex. Oslovili proto společnost Ventel CA, která se na podobné systémy zaměřuje.

Pro realizaci tohoto projektu byly vybrány produkty Airlive. Hlavním problémem byla centralizace všech snímků z kamer umístěných na strategických místech celého resortu.

 
                                                                                             
Řešení
Po analýze situace byly vybrány modely Airlive kamer OD - 2050HD, DM- 720 a IP - 200PHD. Celkem je v resortu umístěno 160kamer Airlive.



Celkem jako záznamový systém bylo instalováno 10 zařízení Airlive NVR-16, která dohlížejí na komplex nonstop.

Hlavní server je na vysoké úrovni, jedná se o počítačový systém ideální pro řízení téměř dvě stě zařízení připojených na všechny síťové komunikační infrastruktury (kamery, NVR, Layer2 switche a zdroje nepřerušovaného napájení ) . Také má server software CMS (Center Manager Software) zodpovědný za celkové řízení tohoto kamerového systému a vytváří monitorovací platformu, která umožňuje centralizovaný přehled o všech kamerách.Tato platforma má nejpokročilejší funkce jako inteligentní analýzu videa, a to jak integrované s centrálním CMS software, tak prostřednictvím software AirLive CamPro Professional.

 Shrnutí

Podle managementu hotelu projekt plně odpovídá původnímu očekávání a významně přispívá k bezpečnosti v resortu. V budoucnu  manažeři plánují rozšířit instalovanou základnu na 180 kamer .







Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti