AirLive představuje novou IP Kameru s inteligentní technologií detekce a poznávání tváří MD-3025-IVS

 AirLive představuje novou kameru s technologií detekce a poznávání tváří MD-3025 a MD-3025-IVS.       



Kamera v sobě kombinuje 3Mpix video, širokoúhlou nastavitelnou čočku, PoE, ICR, vysokou kvalitu obrazu, noční vidění, odolnost a navíc inteligentní funkce v mini rozměrech.
AirLive MD-3025-IVS je miniaturní kamera vhodná k montáži například na strop. Je polovičních rozměrů než obvyklé kamery tohoto typu (dome), a proto je vhodná do výtahů, kanceláří, obchodů, domácností, ale také hromadné dopravy, protože má PoE port.

IVS systém detekce a poznávání tváří přináší pokročilou video analýzu, která může být užitečná při identifikaci osob pohybujících se v monitorovaném prostoru. Tato funkce automaticky detekuje a nahraje obličej osoby do speciální databáze. Systém upozorní operátora, když je tvář rozpoznána. Tato funkce vytváří bezpečnostní štít například při vstupu do budov, aby chránila obyvatele nebo zaměstnance před vstupem nepovolaných osob.
Pokud je kamera umístěna u vchodu, nahrává všechny, kdo prošli vchodovými dveřmi a uloží jejich tvář do databáze. Pokud jde o novou tvář, upozorní operátora. IVS je skvělé řešení na veřejná místa jako jsou stadiony, obchodní centra, letiště a kancelářské budovy.
Další inteligentní funkce, které tato kamera umí, jsou počítání objektů, ochrana překračování zón, detekce cizích objektů a další. Kamera je plně programovatelná a podporuje sledování na mobilním telefonu.
Více informací najdete zde : http://www.airlive.com/product/MD-3025-IVS

O společnosti

AirLive (www.airlive.com), jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, poskytuje AirLive produkty jako : Wireless, IP, Security, Broadband communication system a pokročilé inovace pro domácnost, SOHO a SMB. “Simple yet powerful networking” je filosofie společnosti pro všechny produkty.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti