Venkovní kamera BU-720 stojí za to vyzkoušet



AirLive  venkovní IP kamera BU-720 s infračerveným přísvitem.

AirLive BU-720 je novinkou v oblasti kamer určených pro venkovní použití, přičemž kombinuje vysokou technickou úroveň, krytí IP66, přísvit IR diodami a příznivé pořizovací náklady, které dovolují její nasazení i v menších kamerových systémech a všude tam, kde byla cena dříve překážkou v použití zařízení podobné úrovně.
Robustní hliníkový obal kamery AirLive BU-720 splňuje podmínky krytí IP66 do venkovních prostor a dodává jí nejen líbivý moderní design, ale především ochranu proti povětrnostním vlivům, vlhkosti a prachu, a take účinnně chrání proti vandalismu a mechanickému poškození. Jedno z nových vylepšení této konstrukce představuje též kabeláž vyvedená přímo ramenem držáku. Kryt kamery dále obsahuje noční přísvit infračervenými diodami s dosvitem až 25 metrů.
Kamera AirLive BU-720 je vybavena CMOS snímačem s maximálním rozlišením 1280x800 pixelů při 30 snímcích za vteřinu a s vysokou světlocitlivostí, takže výsledný obraz je ostrý a detailní i za nepříznivých podmínek, přičemž obsahuje čtyřnásobné množství obrazových dat oproti obyčejným CCTV kamerám s VGA rozlišením. Automaticky nastavitelná IR clona zase umožňuje precizní nastavení pro různé světelné podmínky.

Mezi další vlastnosti AirLive BU-720 patří podpora moderního kompresního kodeku H.264, jehož použití významně snižuje nároky na přenosové pásmo v síti a velikost datového úložiště. Technologie Wide Dynamic Range zajišťuje automatické vyvážení světlých a tmavých mist záběru, takže i při silném protisvětle zůstává sledovaný objekt stále dobře rozeznatelný a detailní, Clear Motion Technology zase zabraňuje rozmazání rychle se pohybujících objektů, což výborně funguje například pro monitorování projíždějících vozidel. Kamera je take vybavena slotem na microSD kartu sloužící jako lokální úložiště, zabraňující ztrátě dat při výpadku sítě. Samozřejmostí je i napájení po síťovém kabelu PoE pro zjednodušení a zrychlení instalace.
Ke kameře AirLive BU-720 je standartně dodáván obslužný software CamPro Express 64, který umožňuje sledování a záznam obrazu až 64 AirLive kamer zapojených do systému současně. Pro zvláště náročné uživatele je k dispozici dohledový software CamPro Professional, vyvinutý firmou AirLive, disponující navíc mnoha sofistikovanými metodami analýzy obrazu, takže dovoluje větší automatizaci dohledu a úsporu lidských zdrojů.
Díky svojí odolnosti ve venkovním prostředí, moderní funkční výbavě a příznivé ceně je kamera AirLive BU-720 skutečně velmi univerzálně použitelná v jakémkoliv moderním systému.


Pro více informací o výrobku můžete navštívit: http://www.airlive.com/product/BU-720

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti