Mrkněte se na řešení Airlive ve Venezuele

Carabobo , Venezuela
Mrkněte se na řešení Airlive ve Venezuele Puerto Cabello, městě v severní Venezuele a konkrétněji na pobřeží Carabobo, které je nejdůležitějším přístavem v zemi . Skupina Shelter Národní garda je zodpovědná za dohled a bezpečnost všech činností , které se konají v přístavu .





Účelem bezpečnostního systému v přístavu Carabobo byla ochrana a ostraha přístavu hlavně při nakládání a vykládání kontejnerů a rozhodli se použít IP kamery Airlive.
Takže prvním úkolem bylo spojit a podporovat provoz generovaný IP kamerami s rozvinutou síť počítačů připojených bezdrátově . Po analýze velikosti sledované oblasti inženýr Edward Ferreira ,integrátor zodpovědný za projekt , doporučil instalaci deseti AirLive IP kamer 3 - megapixelové kamery pro sledování 1,5 až 2 km od řídící jednotky .Vzhledem k velikosti plochy  která měla být sledována a velkého počtu kamer s vysokým rozlišením, manažeři projektu se rozhodli nainstalovat sadu AirLive CPE pro venkovní sítě, směřující k věži s AirMax DUO . Kromě toho, že rádia jsou připojena k jinému zařízení AirMax DUO, který se nachází v centru města s použitím  AirLive WAE - 5023 antény na straně zesilovače a WAE- 5018 na straně kořenového uzlu. Další antény jsou kombinovány s 7 zařízeními 17dBi AirMax 5N - ESD , které jsou propojeny ethernetovým kabelem ke kamerám a umístěných na horní části osvětlení. Edward Ferreira se rozhodl nainstalovat také WHA - 5500CPE s 17dBi anténou, připojenou k AirMax 5N - ESD , který byl zodpovědný za 2 kamery. AirMax DUO umožní propojení 8 kamer  a WHA - 5500CPE. AirLive bezdrátové terminály splňují očekávání a požadavky klienta a zajišťují hladkéh fungování celého systému dohledu.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti