SD-2020 :Profesionální kamera s dvacetinásobným optickým zoomem

IP kamery patří v posledních letech mezi důležitou součást nabídky značky Airlive. Špičkou mezi IP kamerami určenými pro zabezpečení objektů je Airlive SD-2020, která je unikátní svými mechanickými vlastnostmi i softwarovými funkcemi, které koncovým uživatelům nabízí.

Výrobce AirLive ji vybavil všemi vymoženostmi, které jsou pro kvalitní zastřežení a monitorování objektů vyžadovány. Kameru lze dálkově natáčet v rozsahu 360° a naklápět v rozsahu 90°, takže bezpečnostním pracovníkům pomáhá monitorovat kompletní okolí kamery.
 
 

2Mpx čip od Sony a 20násobný zoom

Díky dvoumegapixelovému čipu od firmy Sony poskytuje kamera AirLive SD-2020 výstup s velkým rozlišením a dvacetinásobný optický zoom umožňuje pohodlně sledovat i vzdálenější předměty. Technologie WDR (Wide Dynamic Range) pomáhá vylepšit obraz při nepříznivých světelných podmínkách (například silném protisvětle), zatímco Clear Motion Technology stabilizuje obraz tak, aby jeho detaily byly velmi dobře čitelné. Pro použití v horších světelných podmínkách disponuje kamera navíc IR-cut filtrem.

Sledování objektů přes IP kameru

Další zajímavou funkcí kamery AirLive SD-2020 je Smart Tracking, díky kterému dokáže kamera automaticky sledovat označené objekty. V praxi to znamená, že se sama natáčí za pohybujícím se objektem, přičemž samostatně upravuje zoom podle vzdálenosti objektu. Detekce pohybu (Motion detection) je na tomto typu IP kamer již samozřejmostí. Kamera však také umí detekovat změnu zvukové hladiny a díky další funkci „Tampering detection“ je schopna poznat, zda nedochází k pokusu o její odstavení.

Kamera dokáže reagovat na různé události a následně zaslat foto na email, FTP server, NAS úložiště, či SD kartu a její výstup můžete sledovat jak v internetovém prohlížeči na monitoru počítače, tak na displeji mobilního telefonu.

Odolnost proti klimatickým vlivům

Díky stupni krytí IP-66 si nemusíte dělat starosti s klimatickými vlivy. Kamera AirLive SD-2020 je odolná vodě, prachu i nepříznivým vysokým či nízkým teplotám. Její montáž i instalace je velmi jednouchá a zabere minimum času. Vše je navíc zjednodušeno možností napájet kameru po ethernetovém kabelu. Kamera také dovede spolupracovat s externími zařízeními, jako jsou PIR čidlo, dveřní kontakt, světlo, dveřní zámek apod.

Přes všechny tyto výhody množstvím pokročilých funkcí se rozhodl výrobce poskytovat kameru AirLive  za velmi přijatelnou cenu, která může být až poloviční oproti cenám srovnatelných kamer od jiných výrobců.

Kromě této vskutku špičkové kamery, najdete v nabídce Airlive spoustu dalších IP kamer, které rovněž disponují popsanými funkcemi. Některé z nich jsou vybaveny až pětimegapixelovým čipem, takže jejich obraz dosahuje té nejlepší kvality. Jiné jsou vybaveny IR přísvitem, takže dokáží monitorovat okolí kamery v dosahu až 25 metrů i v noci. Airlive poskytuje ke kamerám i profesionální monitorovací software a také například síťová uložiště. Více informací najdete na www.airlive.cz a online náhledy kamer na www.airlivecam.eu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti