AirLive představila profi síťovou kameru s motorickým polohováním objektivu SD-2020 AirLive představila profi síťovou kameru s motorickým polohováním objektivu SD-2020

AirLive představila profi síťovou kameru s motorickým polohováním objektivu SD-2020    


Taipei, Taiwan: AirLive, jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, představuje novou venkovní profi IP kameru SD-2020 (SpeedDome) s motorickým polohováním objektivu. (TZ)
Síťová kamera AirLive SD-2020 je nejnovějším produktem modelové řady PTZ bezpečnostních kamer s motorickým pohováním objektivu. Jde o kameru typu dome, polohování je velmi přesné a zároveň rychlé. Prostřednictvím  prakticky neomezeného rozsahu polohování (360 stupňů v horizontální a 200 ve vertikální rovině) je možné plně pokrýt celý prostor z jediného montážního místa.
 
Díky použití vysoce kvalitního 2 megapixelového CMOS snímače Sony, poskytující full HD rozlišení 1920×1080 pixelů při 30 snímcích za sekundu je obraz brilantní a plynulý, navíc vysoká světlocitlivost použitého snímače umožňuje snímání obrazu již při okolním osvětlení o úrovni 0,05 luxu.
Automatická clona objektivu a pokročilý Super Wide Range systém zajišťují ostrý a detailní obraz i v těch nejnáročnějších světelných podmínkách, např. při silném protisvětle. Zásluhou precizně fungujícího motorického polohování objektivu ve spojení s dvacetinásobným zoomem může uživatel pohodlně sledovat jak široké okolí, tak se zaměřit i na konkrétní detaily ve větší vzdálenosti od kamery.
Vzhledem k tomu, že kamera AirLive SD-2020 byla vyvinuta jako venkovní, je její konstrukce navržena s důrazem na odolnost proti nepříznívým povětrnostním podmínkám a velkému rozsahu teplot, jimž může být ve venkovním prostředí vystavena. Obsahuje proto vnitřní vytápění, umožňující bezproblémové fungování v rozmezí od -40 do +50 stupňů Celsia, stejně tak vnější kryt zařizení odpovídá požadavkům normy krytí IP66 a zajišťuje tak dokonalou ochranu před vnějšími vlivy okolí.
Při montáži v interiéru je možné pro napájení SD-2020 využít PoE dle normy 803.2at, pokud však bude umístěna venku, nebo v místech, kde klesá teplota pod bod mrazu, je nutné kameru napájet samostatným zdrojem o napětí 24V, poskytujícím dostatek energie pro provoz zabudovaného vyhřívání.
AirLive SD-2020 je take mimojiné vybavena slotem pro paměťovou kartu MicroSDHC, využitelnou jako lokální úložiště obrazových dat. Po připojení reproduktoru a mikrofonu lze využít i oboustrannou audio komunikaci.
Uživatel AirLive SD-2020 obdrží spolu s kamerou dohledový software CamPro 64 Express, dovolující sledování a záznam až 64 do systému připojených AirLive kamer, jenž pokrývá většinu běžných potřeb, případně je možné získat firmou AirLive podporovaný profesionální software CamPro Professional, který uspokojí i v nejnáročnějších případech nasazení a obsahuje množství pokročilých prvků analýzy obrazu, možnosti dálkové správy a nastavení připojených zařízení a další. Pro uživatele mobilních zařízení s operačním systémem iOS byla vyvinuta aplikace CamPro Mobile, která je již aktuálně dostupná ke stažení v AppStore.
S kamerou AirLive SD-2020 se uživatelům dostává do rukou vysoce kvalitní a všestranný produkt, který posouvá úroveň zabezpečovacích kamerových systému opět o kategorii výše.
Pro více informací o výrobku můžete navštívit: http://www.airlive.com/product/DM-720
AirLive : AirLive (www.airlive.com), jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, poskytuje AirLive produkty jako : Wireless, IP, Security, Broadband communication system a pokročilé inovace pro domácnost, SOHO a SMB. “Simple yet powerful networking” je filosofie naší společnosti pro všechny produkty. AirLive produkty jsou jako Vaši spolehliví přátelé v životě, kteří Vám vždy pomohou. Pro více informací o AirLive produktech, prosím kontaktujte Vašeho dealera nebo navštivte naše webové stránky : www.airlive.com

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti