AirLive BU-720 - online nahled k dispozici


AirLive BU-720
profesionální venkovní IP kamera s infračerveným přísvitem
AirLive, jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, představuje novou outdoorovou IP kameru BU-720 s HD rozlišením a IR přísvitem. Jedná se o nástupce oblíbené kamery OD-325HD.
AirLive BU-720 je novinkou v oblasti kamer určených pro venkovní použití, přičemž kombinuje vysokou technickou úroveň, krytí IP66, přísvit IR diodami a příznivé pořizovací náklady, které dovolují její nasazení i v menších kamerových systémech a všude tam, kde byla cena dříve překážkou v použití zařízení podobné úrovně.
Robustní hliníkový obal kamery AirLive BU-720 splňuje podmínky krytí IP66 do venkovních prostor a dodává jí nejen líbivý moderní design, ale především ochranu proti povětrnostním vlivům, vlhkosti a prachu, a take účinnně chrání proti vandalismu a mechanickému poškození. Jedno z nových vylepšení této konstrukce představuje též kabeláž vyvedená přímo ramenem držáku. Kryt kamery dále obsahuje noční přísvit infračervenými diodami s dosvitem až 25 metrů.
Kamera AirLive BU-720 je vybavena CMOS snímačem s maximálním rozlišením 1280x800 pixelů při 30 snímcích za vteřinu a s vysokou světlocitlivostí, takže výsledný obraz je ostrý a detailní i za nepříznivých podmínek, přičemž obsahuje čtyřnásobné množství obrazových dat oproti obyčejným CCTV kamerám s VGA rozlišením. Automaticky nastavitelná IR clona zase umožňuje precizní nastavení pro různé světelné podmínky.
Mezi další vlastnosti AirLive BU-720 patří podpora moderního kompresního kodeku H.264, jehož použití významně snižuje nároky na přenosové pásmo v síti a velikost datového úložiště. Technologie Wide Dynamic Range zajišťuje automatické vyvážení světlých a tmavých míst záběru, takže i při silném protisvětle zůstává sledovaný objekt stále dobře rozeznatelný a detailní, Clear Motion Technology zase zabraňuje rozmazání rychle se pohybujících objektů, což výborně funguje například pro monitorování projíždějících vozidel.
Jednou z nejvýznamnějších novinek ve vybavení AirLive BU-720 je systém WDR (Wide Dynamic Range), díky němuž kamera automaticky při nevhodných světelných podmínkách, např. v silném protisvětle, provádí vyvážení světlých a tmavých oblastí záběru tak, aby zůstala rozeznatelná vysoká míra detailů.

Další perličkou AirLive BU-720 je optimalizovaná technologie Clear Motion Technology, vyvinutá firmou AirLive. Clear Motion Technology slouží k minimalizaci rozmazání rychle se pohybujících objektů v záběru, proto obraz této kamery je nejen hezký, ale především ostrý a detailní za všech okolností.

Kamera je také vybavena slotem na microSD kartu sloužící jako lokální úložiště, zabraňující ztrátě dat při výpadku sítě. Samozřejmostí je i napájení po síťovém kabelu PoE pro zjednodušení a zrychlení instalace.
Díky svojí odolnosti ve venkovním prostředí, moderní funkční výbavě a příznivé ceně je kamera AirLive BU-720 skutečně velmi univerzálně použitelná v jakémkoliv moderním systému.
Online můžete tuto kameru sledovat zde: Živý náhled.
Technická podpora: 606 959 595
Další informace: www.airlivecam.eu

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti