AirLive DM-720 novinka s IR přísvitem

 

Kamera AirLive DM-720 je cílena na použití v interiérech. Vybavena vysoce kvalitním snímačem s velkou světlocitlivostí, 4mm širokoúhlýmobjektivem a infračerveným přísvitem, poskytuje špičkový 720P HD obraz, a to i ve tmě. Maximální rozlišení je 1280x720 pixelů, tedy trojnásobek hodnot běžných typů dohledových kamer. Větší zobrazovaná výseč a detailnější záběry činí tuto kameru vhodnou prakticky pro jakékoli použití.
AirLive DM-720 je přizpůsobena jak pro montáž na strop, tak i na stěnu.
Podívejte se na online náhled.
mount
18 infračervených diod s dosvitem až 15 metrů, manuálně nastavitelný IR filtr nebo citlivý CMOS sensor, umožňují její plné nasazení kdykoli během dne, ale především i v noci. Vzhledem k vybavení kamery napájením po ethernetovém kabelu (dle standartu 802.3af) není nutností přítomnost elektrické přípojky v místě montáže.
Jednou z nejvýznamnějších novinek ve vybavení AirLive DM-720 je systém WDR (Wide Dynamic Range), díky němuž kamera automaticky při nevhodných světelných podmínkách, např. v silném protisvětle, provádí vyvážení světlých a tmavých oblastí záběru tak, aby zůstala rozeznatelná vysoká míra detailů.

Další perličkou AirLive DM-720 je optimalizovaná technologie Clear Motion Technology, vyvinutá firmou AirLive. Clear Motion Technology slouží k minimalizaci rozmazání rychle se pohybujících objektů v záběru, proto obraz této kamery je nejen hezký, ale především ostrý a detailní za všech okolností.
Video zde.
clearmotion
Jako záložní lokální úložiště obrazových dat je možné využít MicroSD kartu vloženou do slotu integrovaného v těle kamery.
K AirLive DM-720 je dodáván obslužný software AirLive CamPro Express 64, umožňující uživatelům prohlížení a záznam obrazových dat z připojených kamer v reálném čase. AiLive DM-720 se svými parametry a výbavou může být součástí efektivního a spolehlivého dohledového systému, především tam, kde je kladen důraz na noční provoz.
Technická podpora: 606 959 595
Další informace: www.airlivecam.eu

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti