AirLive nová 2Mpix PTZ síťová kamera FE-200CU


AirLive nová 2Mpix PTZ síťová kamera FE-200CU s širokoúhlým objektivem (rybí oko)

Nyní máte možnost na našem trhu zakoupit
novou IP kameru FE-200CU se superširokoúhlým objektivem.

Tato kamera AirLive FE-200CU disponuje širokoúhlým objektivem (tzv. rybím okem), umožňující panoramatický pozorovací úhel až 360° (při stropní montáži), zvláště vhodná je pro montáž na stěnu (s pozorovacím úhlem 180°), což ji činí ideálním pro montáž do rozlehlých prostor, např. hal, velkých kanceláří, společných garáží apod.

1 kamera AirLive FE-200CU = 3 konvenční kamery
 

Širokoúhlá kamera AirLive FE-200CU poskytuje obraz s maximálním rozlišením 2Mpix, resp. 1600x1200 bodů, takže je možné sledovat rozsáhlé prostory se současným zachováním vysoké míry detailů, na záběrech není problém rozeznávat obličeje či registrační značky vozidel. Také dokáže transformovat širokoúhlý záběr na klasický a podporuje různé zobrazovací režimy v závislosti na způsobu montáže. Při klasickém zobrazení je možné s pomocí funkce e-PTZ přesně pomocí myši nastavovat parametry zobrazované výseče. Model AirLive FE-200CU disponuje též nastavitelným IR filtrem, umožňujícím přizpůsobení světelným podmínkám sledovaného prostoru.

 

Pro větší uživatelský comfort je AirLive FE-200CU vybavena také napájením po síťovém kabelu, takže není nutná přítomnost elektrického rozvodu v místě montáže. Kamera obsahuje slot na MicroSD kartu pro zálohování obrazových dat a v neposlední řadě je v těle přístroje osazen mikrofon a reproduktor s možností obousměrné komunikace.

AirLive FE-200CU nadchne uživatele svojí jednoduchou montáží, kofigurací a příjemným uživatelským rozhraním. Za atraktivní cenu a při bezproblémové montáži a zapojení je možné vybudovat i velmi pokročilé dohledové systémy v rekordně krátkém čase.

Pro více informací o výrobku můžete navštívit: http://www.airlive.com/product/FE-200CU.

 

Technická podpora: 606959595. www.airlivecam.eu

 

 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti