AirLive stropní IP kamera s nočním viděním POE-280HD


AirLive stropní IP kamera s nočním viděním POE-280HD

 

 AirLive POE-280HD je stropní 1,3 Mpix IP kamera s LED přísvitem a ICR filtrem, který umožňuje kameře vidět v noci. Na tomto modelu je 1,3 Mpix snímač CMOS, který umožňuje dosáhnout kvality obrazu HD. Nahrávací rozlišení dosahuje až 1280x1024 pix., čtyřikrát více než je VGA rozlišení. Kamera má 4mm objektiv. Kamera AirLive POE-280HD je vybavena 18 IR LED diodami, takže můžete nahrávat snímky v úplné tmě na vzdálenost až 15 metrů. Odnímatelný IR-cut filtr umožňuje uživateli nastavit funkci nahrávání a světelných podmínek, což zajistí, že kamera je ideální pro většinu vnitřních prostor.

Kamera AirLive POE-280HD má slot pro karty microSD, jehož prostřednictvím je schopna nahrávat záznam, i když není připojena v internetové síti. Dráty jsou soustředěny v panelu, čímž se proces instalace jednodužší a kabely jsou dobře organizovány. Síťové funkce, jako je komprese H.264, napájení PoE (Power over Ethernet) a podpora ONVIF umožňují instalaci zařízení v různých prostředích. Tyto kamery jsou vhodné pro většinu vnitřních prostor, jako jsou kanceláře, výtahy a třeba nákupní centra.
U větších projektů je možno si při instalaci vybrat software CamPro Professional, inteligentní kontrolní systém, který byl navržen v reakci na poptávku zákazníků po specifických funkcích a vlastnostech profesionálních zařízení, na základě architektury klient / server, CamPro Professional poskytuje vzdálenou správu. Pouze tento software nainstalujete na vašem serveru a řídit jej z jakéhokoliv místa na světě.
Pro ještě větší pohodlí jsme vyvinuli IPCAM Viewer. Díky této funkci si můžete prohlédnout obrázky
z několika kamer pomocí zařízení se systémem Android, iPhone nebo iPad.


Pro více informací pište na liba@airlive.com.

 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brána do světa IoT od AirLive

Chytrá zásuvka od AirLive pohlídá spotřebu energie

Nové produkty AirLive pro automatizaci domácnosti